Κοινωνικές

Κοινωνικές (γάμοι, βαπτίσεις)

Το παραδοσιακό εκκλησάκι του «SERENITY VILLAGE», αποτελεί ιδανική επιλογή για γαμήλιες τελετές ή βαπτίσεις εντός του κτήματος, φιλοξενώντας τους καλεσμένους σας σε ένα γαλήνιο περιβάλλον με μεγάλο καταπράσινο κήπο και πισίνα. Το «SERENITY VILLAGE» διαθέτει επίσης μία επιβλητική και ευρύχωρη αίθουσα χωρητικότητας 800 ατόμων με τζαμένιους τοίχους και εύκολη πρόσβαση στο κήπο και την πισίνα, καθώς επίσης και ανοιγόμενη οροφή που θα σας φέρει πιο κοντά στα αστέρια!

 

Το «SERENITY VILLAGE» παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων , καλύπτοντας τόσο την διοργάνωση της εκδήλωσης όσο και την διαμονή του ζευγαριού και των καλεσμένων στις ειδικά διαμορφωμένες σουίτες του συγκροτήματος. Επιπλέον το «SERENITY VILLAGE», είναι σε θέση να προσφέρει μία ξεχωριστή βόλτα του μέλιτος ή την γαμήλια φωτογράφιση στο «yacht Temptation».

 

Μεγάλη σημασία για μας έχει η ποιότητα των γευμάτων, αφού το «SERENITY VILLAGE» διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εστίασης και αποθήκευσης τροφίμων. Οι εγκαταστάσεις αυτές πλαισιώνονται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες υψηλών δυνατοτήτων, οι οποίοι παρασκευάζουν όλα τα εδέσματα επί τόπου. Είναι εφοδιασμένο με πιστοποιητικό ISO και μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα ποιοτικές υπηρεσίες .

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ | 15% έκπτωση για έγκαιρη κράτηση κοινωνικής ή εταιρικής εκδήλωση 6 μήνες πριν