Διαμονή

SERENITY VILLAGE

Το συγκρότημα SERENITY VILLAGE αναλαμβάνει και τη διαμονή σας! Επιλέγοντας το «SERENITY VILLAGE», θα έχετε μία ευχάριστη εμπειρία διαμονής που θα πληροί τις επιθυμίες σας για άνεση, πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και ξεκούραση. Οι κομψοί χώροι των σουιτών και της βίλας θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, ενώ το εξωτερικό περιβάλλον θα σας γεμίσει με αισθήματα ευφορίας και ηρεμίας.

 

Το «SERENITY VILLAGE» περιλαμβάνει έξι διώροφες σουίτες και μία ανεξάρτητη βίλα, παρέχοντας όλες τις απαιτούμενες ανέσεις που θα συμβάλλουν στην ευχάριστη και πολυτελή διαμονή σας στην περιοχή των Καμένων Βούρλων.

 

Οι έξι σουίτες έχουν θέα την πισίνα και τον καταπράσινο περιβάλλον του «SERENITY VILLAGE» . Η κάθε σουίτα αποτελείται από δυο ορόφους και φιλοξενεί 2 έως 4 ενήλικες. Όλες οι σουίτες περιλαμβάνουν ξεχωριστούς χώρους στο ισόγειο: το σαλόνι, ένα μικρό δωμάτιο και το WC. Στο σαλόνι υπάρχει τζάκι, καναπές, coffee table και τηλεόραση, ενώ στο δωμάτιο υπάρχει sofa bed. Σε όλες τις σουίτες υπάρχει εσωτερική σκάλα που συνδέει τους δύο ορόφους. Στον όροφο υπάρχει το υπνοδωμάτιο που περιλαμβάνει ευρύχωρη ντουλάπα, ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, τηλεόραση και ανεξάρτητο μπαλκόνι με θέα την πισίνα και το φυσικό περιβάλλον. Δίπλα στο υπνοδωμάτιο βρίσκεται το άνετο μπάνιο με όλες τις παροχές που θα χρειαστείτε.

 

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η ανεξάρτητη επιβλητική βίλα «Temptation» του «SERENITY VILLAGE». Η βίλα «Temptation» φιλοξενεί 2- 8 άτομα και είναι ιδανική για οικογένειες και παρέες ή ζευγάρια. Αποτελείται από δύο ορόφους και διαθέτει όλο το απαραίτητο εξοπλισμό που έχει ένα σπίτι! Διαθέτει κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι, 4 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο το καθένα, WC , μεγάλη εξωτερική πισίνα, καθώς και μεγάλο εξωτερικό χώρο με μπάρ, τραπέζι και χτιστό μεγάλο καναπέ για άνετες συνεστιάσεις και χαρούμενες συναντήσεις ή πάρτυ.